jump to navigation

Projek kelab malam Najib … October 28, 2010

Posted by nikmj in General.
trackback

Ada berita hangat… Ulama muda Umno akan sentiasa menegur segala kesilapan pemerintah, termasuk berhubung rancangan mewujudkan hab hiburan sekiranya ia bercanggah dengan ajaran Islam, kata Fathul Bari Mat Jahya.

“Secara prinsipnya, pusat hiburan, tidak kira di mana pun ia berada, tidak kira dibina oleh sesiapa pun, selagi ia bercanggah dengan hukum Allah, secara dasarnya ia tetap salah. (mkini)

KOMEN …. kenapa sekarang baru nak bersuara?  Kenapa kes terpencil  baru nak berkata-kata?  Kenapa memilih isu? Kenapa mempertahankan bini Najib didakwa menghina syariat Islam dan Rasulullah SAW dalam penganjuran Festival Busana Muslim di Monte Carlo 9 Ogos lalu?

KOMEN …. ni dah double standard…. setahu saya… xde double standard dalam islam… islam adil untuk semua? mana keadilan ni?🙂

KOMEN … mana pergi semua ulama TUA untuk nasihatkan ulama muda ni?

Comments»

1. manja asmara - November 3, 2010

jangan suka memfitnah…..nnt semua yg baca artikel ni dapat dosa besar kerana sebar cerita mengarut.

nikmj - November 4, 2010

kalau dh nma pusat hiburan tu… mmg maksiat… mmg dosa… nk back up amende lagi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Comments

    fruit machines for s… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    Wallace on LIVE : Inkues kematian Teoh Be…
    SEO on Isu Manohara – Dokumen b…
    semut on Altantuya, C4, puaka, pembunuh…
    ibn wahab on Dr Asri dan fahaman Wahab…
    cincau on How TNB legally cheat Malaysia…
    first world genting… on RPK bongkar Surat Misteri SPRM…
    mengukir waktu on Ramalan nasib menerusi Tarikh…
    Oswaldo Beumer on What you should know about H1N…
    ahmed on Rahsia Surah Al-Kautsar
    what women want in m… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    fazal hatta on Balasan dunia kepada ‘ko…
    chatroulette on Kugan death widens the Gaps be…
    Pritapal Singh on Nissan Grand Livina 10000km ma…
    Toklang Cik on Sunnah Nabi Amalan Sehari…
  • %d bloggers like this: