jump to navigation

Kisah video Eli dan Zambry Camry April 22, 2009

Posted by nikmj in bernama, General, islam, malaysiakini, mstar, National, news, Politics.
Tags: , , , , , ,
trackback

Before we proceed with the video story, look at this Elizabeth Wong photo taken when she went to meet TGNA.
This is the real one, not altered !!!

Laporan mstar berkenaan video Elizabeth Wong,

MELAKA: Isu gambar Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Lanjan, Elizabeth Wong menjadi topik hangat yang dibangkitkan dalam persidangan DUN Melaka semalam.

Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Ali Rustam mempersoalkan integriti pakatan pembangkang dalam isu itu sehingga menimbulkan bantahan daripada lima ADUN Pakatan Rakyat

MOhd Ali kemudiannya bertanya Chew sama ada beliau ada menonton video Wong yang dimaksudkan itu dan Chew menjawab, beliau tidak menontonnya.

Beliau mengulangi soalan itu kepada Chew beberapa kali sehingga seorang ADUN membalas:

“Mengapa anda begitu terpesona dengan Elizabeth Wong dan isu telanjang sehingga membangkitkannya beberapa kali?,”

Hal itu menyebabkan Goh bertanya jika Mohd Ali telah melihat video itu yang kemudiannya dijawab yang beliau hanya “melihat satu video”. [seterusnya..]

Nampaknya  Ali Rustam ni tak habis-habis cari pasal. Dah la bulan lepas kantoi pasal politik wang semasa pemilihan UMNO. Sekarang kantoi pulak pasal tengok video Eli yang dituduh tidur dengan teman lelaki Melayu. Malang betullah penyokong UMNO yang bertuankan si Rustam ni.

Laporan blogger Muslimeen United tentang Zambry ‘MB Perak’ nak lelong kereta Cambry Kerajaan Negeri yang baru 2 bulan digunakan,

Kerajaan haram BN Perak pimpinan Zambry Abdul Kadir mula menampakkan “gelagat angkuh dan bodoh” serta melakukan pembaziran yang tiada tara di dalam sejarah pentadbiran negeri perak apabila mengambil keputusan melelong 16 buah kereta Toyota Camry 2.4 yang sebelum ini digunakan sebagai kenderaan rasmi exco pakatan rakyat ketika menerajui pentadbiran kerajaan negeri.

Bernama melaporkan menurut kenyataan tender terbuka yang dihantar ke bahagian iklan sebuah akhbar berbahasa Melayu di sini hari ini, lelongan kereta itu akan berlangsung di tempat letak kereta Bangunan Perak Darul Ridzuan di sini mulai 9.30 pagi hingga 4 petang pada 4 hingga 18 Mei ini. [seterusnya …]

Memang simamak ni menyusahkan UMNO. Kenapala Najib masih sanggup simpan mamak ni jadi ‘MB haram Perak’. Dah la sekarang ni reputasi UMNO merudum, ditambah lagi dengan aksi lawak simunkee sekor ni, hancus UMNO !!!  

Comments»

1. mujahid - April 22, 2009

laporan pembaziran lelongan camry bukan dari muslimeen-united. ia pertama kali disiarkan oleh Greenboc (GB), cuma muslimeen united jenis tak pernah nak bagi kredit terhadap tulisan-tulisan orang lain, sama seperti ourglobal dan lain-lain blogger yang cuma pandai cut and paste sahaja.

TQ bro mujahid, nanti saya akan maukkan kredit untuk Greenboc – Blog Owner

2. notscarenews - April 22, 2009

I have to make it public. It’s suppose to be secret, however most people in Austin, Tx knows about it. The police department has machine that can read your mind. A machine that can read someone’s mind will be used to violate EVERYONE’S CONSTITUTIONAL RIGHTS!!! It can also change the way you feel. Sexual impulses, anger, and paranoia are all feelings they can induce to you at their fingertips. This means it can cause a girl or boy to feel sexual, and get raped thinking they wanted to. Its like a drug. This is just one of the many crimes they commit with this machine RIGHT NOW!!!! They are using it right now to spy on their citizens RIGHT NOW!!! People will be spied on in there homes, without a warrant. (this means someone will be able to watch you during sex without your knowledge.) There are a lot of people all over the United States knowing about this machine. The police department is able to use it to spy on people in their own home. During interrogation they keep a person dazed, confused and not sound of mind to cohersed them into making certain statements. This is a violation of these people’s constitutional rights. Start thinking about how the government has given the police department a weapon to commit not only one of the biggest civil and constitutional rights violations of all time, but to commit war crimes such as rape, brainwashing, and toturing people without the victim’s knowledge. I know it is hard to believe, however if you happen to know someone in the police department who cares for you enough, just ask if they have a machine that can read and control people’s mind. After that, I would also like people to think about how we are able to get the government to stop letting the police department violate the people’s civil and constitutional rights, and committing war crimes against there own citizens. Major media companies have knowledge of this, but are not willing to broadcast it. People need to find out and talk about this issue.

3. Kisah video Eli dan Zambry Camry - April 22, 2009

[…] Original post by nikmj […]

4. nikmj - April 23, 2009

Jasa2 Zambry al-kudeta…
Baru saja 2 bulan Zambry merampas oppss memerintah Perak..kita telah melihat banyak jasa2 yang telah dibuat beliau untuk rakyat Perak…

baru saja masuk pejabat Menteri Besar langkah pertama tukar karpet dan lain-lain asesori….maka berwajah barulah pejabat MB sekarang ini..bertambah ceria dan berseri…
Pecat semua ketua kampung pilihan rakyat… Ketua kampung pilihan rakyat ini dilantik atas kehendak Raja Muda…idok ke menderhaka namaya tu..? ehh..itu bukan derhaka itu mengembalikan hak rakyat…
Zambry yang berjiwa rakyat menjamu rakyat dengan ‘Sure Heboh’ untuk menghiburkan rakyat jelata…direstukan pula oleh Tok Mufti..satu gandingan yang mantop…betul2 Zamby dan Tok Mufti memahami kehendak rakyat…
Menjimatkan wang rakyat dengan melelong Camry yang masih dalam jaminan 3 tahun..kerana beliau nak guna semula Perdana V6…alangkah mulianya Zambry ini… sehingga mendapat anugerah dari Sultan Perak dengan gelaran Dato’ Seri…bayangkan baru 2 bulan merampas oppsss memerintah dah dapat anugerah..korang ADUN PR memerintah Perak 10 bulan dapat apa..tu laa jasa korang tak setara dengan Zambry and the gang…tu pasal tak dapat apa2…
lihatlah..betapa banyak sumbangan yang dah dibuat kepada rakyat Perak..dalam masa 2 bulan..banyak ‘penjimatan’ wang rakyat telah dilakukan oleh Zambry…

JASAMU AKAN DIKENANG..!!

http://haninasution.blogspot.com

5. riz one - April 28, 2009

no komen tp bg si mamak sekor ni mmg dh melampau. dh la 2 tk malu nk nk bukak sidang dun ngu. kita tgk lah nnt ape nk jd


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Comments

    fruit machines for s… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    Wallace on LIVE : Inkues kematian Teoh Be…
    SEO on Isu Manohara – Dokumen b…
    semut on Altantuya, C4, puaka, pembunuh…
    ibn wahab on Dr Asri dan fahaman Wahab…
    cincau on How TNB legally cheat Malaysia…
    first world genting… on RPK bongkar Surat Misteri SPRM…
    mengukir waktu on Ramalan nasib menerusi Tarikh…
    Oswaldo Beumer on What you should know about H1N…
    ahmed on Rahsia Surah Al-Kautsar
    what women want in m… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    fazal hatta on Balasan dunia kepada ‘ko…
    chatroulette on Kugan death widens the Gaps be…
    Pritapal Singh on Nissan Grand Livina 10000km ma…
    Toklang Cik on Sunnah Nabi Amalan Sehari…
  • %d bloggers like this: