jump to navigation

Keluarga Norman temui keluarga Memey erat silaturrahim – Malaysiakini December 4, 2008

Posted by nikmj in malaysiakini, National, news.
Tags: , , , ,
trackback

Pelakon popular, Norman Hakim menafikan khabar angin yang mendakwa beliau bakal bernikah dengan pelakon baru, Memey Suhaiza, 20, sehari sebelum Aidiladha ini.

“Mana ada? Itu hanya fitnah. Mana dapat cerita ni?” tanya Norman kepada wartawan di lokasi penggambaran drama Gerak Khas di Wangsa Maju, semalam.

Menurut Norman, buat masa sekarang dia tidak pernah terfikir soal berkahwin lagi memandangkan kes khalwat yang dihadapinya belum dibicarakan.

Selain itu, Norman atau nama sebenarnya Mohamed Nurhakim Zaidon tidak mahu cerita kurang berasas menambah masalah kepada rumah tangganya bersama Abby Abadi.

“Soal hendak kahwin tu, saya tak mahu komen. Sebab kita tidak tahu apa yang akan berlaku di kemudian hari,” katanya yang kelihatan sedikit susut berbanding sebelum ini.

Pada 30 Oktober lalu, kira-kira pukul 3 pagi, Norman dan Memey ditangkap atas tuduhan berkhalwat di sebuah pejabat di Ukay Perdana. Pasangan itu akan dibicarakan awal Januari depan.

Menyentuh mengenai kehadiran keluarganya ke rumah keluarga Memey di Mersing, pada 22 November lalu, Norman memberitahu, ia hanya untuk merapatkan tali silaturrahim.

“Masa itu kami bertandang ke rumah sepupu di Batu Pahat dan menziarah kubur arwah kakak saya di Kampung Bukit Cermai. Kebetulan pula keluarga Memey di Tenggaroh ada membuat sedikit majlis, jadi mereka menjemput.

“Memandangkan kes kami (khalwat), saya dan keluarga merasakan perlu bersemuka dengan keluarganya untuk meminta maaf,” katanya lagi.

Comments»

1. HOT - December 4, 2008

baagus norman, aku setuju sangat ko nak jumpa keluarga memey, lagipun aku tengok kat semua comment ni semua dok kutuk memey. tak de sorang pandang kebaikan dia…..

tapi norman aku pun nak cakap kat ko la….pegi mampus lal denagn ko…g jumpa betina tu, ko kawin dgn dia cepat2 sebab lagi cepat ko ceraikan abby, lagi cepat abby jadi janda…lagi beabs hidup abby…SEMEMANGNYA ABBY MMG TAK LAYAK HIDUP DGN MANUSIA BINATANG MCM KO. BIANATNG LAYAKNYA DGN BINATANG!!!!!

2. sa - December 6, 2008

ooooo…bile keluarge c ppuan sial 2jemput dtg mase ade mjlis kenduri kat umeh ppuan sial 2 bukan main ko pegi…tpi mase kenduri cukur jambul anak ko sendiri..lebih senang mcm ni lee..darah daging ko sendiri…xblik umah plk…sanggup ko gi duk beromen gan c ppuan sial 2….bile dah jdi mcm ni tau plk ko ingat anak bini ko….c ppuan sial 2 pun 1…xde umah ke…nak kate die xsekolah..sekolah kan…harap je sekolah tinggi…rupe2nye bodoh…klu aku jdi c darling..aku xkan mgaku yg die ni ade talian psaudaraan gan c ppuan sial 2…..mak bapak c ppuan sial 2 pun same…mcm mane lee korg didik anak korg ni haaa…memalukan keluarge jeee….org akan pandang serong gan keluarge korg…dsbbkan anak korg buat hal…korg pun kene tpiasnye….

3. putra - December 7, 2008

satu agi, nak tanye, si memey mengong tu pangkat ape kat opis ko noman samapi sangup balik lambat ngan ko…huhuhuhu nampak sangat nak romen ngan ko. pastuh yg ko tgalkan si abby 2 bulan sebelum die bsalin pesal, memang nampak sangat yg ko ni gile sex….

4. ani - December 8, 2008

norman ngan famili dia tah ape2 tah….sibuk jaga hati tah famili hutan mane tah….tk ade kenemengene. Hati bini/, anak/cucu, mentua/biras tk kisah lak nak dijaganye….

5. cayogirl - December 9, 2008

Nikah apa plak…. nikah tak sah dah lama dah…. kenduri kahwin je yang blum. porahhh. Pandai ko buat “Gerak Khas” ko sendiri ya. Bersedialah untuk ‘dimatikan’ oleh Sutradara dalam Gerak Khas. Time tu, baru ko puas bergerak khas sakan dengan Memey juwitamu itu!

6. fid - December 9, 2008

Ya Allah ya tuhanku sabarkan hatiku, lindungilah anak perempuan dan anak lelaki ku dari mengikuti perangai kedua makhluk ini

7. miaw-miaw - December 12, 2008

Bukan KENDURI tapi keluarga memeh buat parti BBQ. Ni orang Felda Tenggaroh sendiri yang negok. Ramai yang datang nak bergambo dengan dua ekor ni. Gambo ni ada di tepek kat AMnet ngan Ohbulan……

8. Buttercup - December 12, 2008

HEran sungguh..apasal lah c norman nie nak jugak dtg kerumah c memey 2 setelah apa yang berlaku..sungguh aku tak faham..mcm pekara main2 la pulak bagi dorang…apa nie norman??!! macam nie jerlah..kalau dah ada “apa2” dgn c budak Memey nih..mengaku jerlah..pas 2 lebih baik kawin..dri melarat2 cuba nak menutup kesalahan sendiri…apa yang penting..bertaubatlah…nanti rezeki tak berkat…kesian jugak kat Abby..n anak2..rasanya Norman dah meburukkan diri sendiri dimata anak2…sebagai ayah ..patutnya dia menjadi contoh yang baik..

9. Lijan - December 19, 2008

ermmm…si memey 2 xkan xada otak nk fikir…c norman suami org pastu x payah la nk masuk line….kalau norman buat kat abby mcm ni x mustahil suatu hari nanti norman akan bt dia mcm ini…lg dia 2 budak higusan x th ape2 dalam bidang seni..sebelum nk buat sesuatu cuba fikir dulu…kt manusia ni x o nak hdp senang je…kt nak makan pun kena doa sambil usaha..kalau doa je tp x ada usaha x guna…2la asyik nak kejar glamor je sampai dah lupa hukum2 islammm…….

10. fie - December 21, 2008

Hi Memey….ko ni jenis pompuan brand ape tah….nampak sgt kebetinaan ko…dh ler dtg dr hulu kg felda….otak selut…

11. SYIKIN - December 28, 2008

hoi memey PUKIMAK KEPALA BANA BAPAK KO!!! POMPUAN SIAL! XDE KONEK LAIN KE KO BLEH CARIK HA…??? NORMAN BABI CIBAI..HANG NI MMG DH LAMA PATUT MATI TAU X?? KORANG NI MMG SIAL LAAAAAAAAAAAA….MEMEY N NORMAN MMG SIAL…SUNDAL X INGAT ANAK BINI!!!

12. ERYANIE - January 1, 2009

hoiii…
ape sal la norman ni tak ade otak ke?karang ko buat kat abby mcm ni…xpe.abby pun da bahagia dgn cara dia skg..
so skg norman ko p mampus la…da naek meluat dpt jantan mcm ko ni.p khusus khawin tak dgr habis2 la 2..tc normai oii t ko dapat balsan balik la.t ko ada jodoh dgn mimie ke..mana tau..y mimie tu akan buat balik pada ko.tak kisah la sape2 pun dngan isteri baru ko tu,,,..
tTUNGGU DAN LIHAT..kalau kau panjang umo…smoga bahagia..hati isteri tak nak jaga tapi hati betina sial tu ko nak jaga sngat..
p mampoih la….

13. anna - January 2, 2009

emmm… ye la tu… ada org hasad dengki kat ko n pastu sabotaj kat ko… psl tu ko kena tngkap khalwat ngan betina memey kan… tolong skit…. ko sape org nak dengki2 arrr… korporat tersohor? actor boxoffice tujuh tahun berturut? keparattttttttttt ada la….. perasannnnnnnnnnnn…..

14. jah - January 14, 2009

come on la bro norman, klu nak jadi baik pun my op ; at this very ZAMAN… dh kena ‘BAIK BERTEMPAT’ ! bkn cm ZAMAN DOLU-DOLU. wonder U ni kat zaman mana??!😕

Baik ke klu katanya menumpangkan memey tu kat pejabat…. dh kurang sangat ke rumah / bilik sewa kat KUALA LUMPUR tuhsss…

walau sy cuba letak diri ditempat norman, its still IMPOSSIBLE @this very zaman… even sdara dia pun tak brp nk trima, let it b SDARA SEISLAM yg PEREMPUAN yg lain yg TULUN…

& mmg tak mustahil Abby pun ada kekurangan tapi bkn cara yg U buat. Nabi suh asingkan tempat tidur 2/3hari ja, tp u???? katanya 2bln tak blk umah.. sape yg tak angin, klu U pun mesti dah ada angin/air naik kpala. Abby lepaskan ‘angin’ dia kat Melodi. U?? lpskan angin takde mslh, lpskan air??!

CARA nya tak kena… a lot of doubt in ur case….
even tak mustahil org baik difitnah… tp 4U- Norman, cara awak mmg MINTA DIFITNAH. tc.
Guess

15. celupar.com - January 18, 2009

padan ngan muka ko..norman..aku setuju ngn kritikan diorg..sedarlah diri..ko 2 dah tue….cantek lagi abby abadi drpd pmpuan sial 2..dah la budak hingusan…

16. jen - February 1, 2009

memey 2 mmg anak sundal….tggu plak ckit hr g norman 2 men pantat len. pe prasaan die…sedia ke bapak memey 2 nk tgk ank die kne bangang2kn ngan c norman xsdar dri 2…. die b’2 tu ptutnye xpyah dtrma berlakon g. bab bly blkon sndri dlm opis sndri…. pas2 jual la sndri…
di sule je dua-dua 2….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Comments

    fruit machines for s… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    Wallace on LIVE : Inkues kematian Teoh Be…
    SEO on Isu Manohara – Dokumen b…
    semut on Altantuya, C4, puaka, pembunuh…
    ibn wahab on Dr Asri dan fahaman Wahab…
    cincau on How TNB legally cheat Malaysia…
    first world genting… on RPK bongkar Surat Misteri SPRM…
    mengukir waktu on Ramalan nasib menerusi Tarikh…
    Oswaldo Beumer on What you should know about H1N…
    ahmed on Rahsia Surah Al-Kautsar
    what women want in m… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    fazal hatta on Balasan dunia kepada ‘ko…
    chatroulette on Kugan death widens the Gaps be…
    Pritapal Singh on Nissan Grand Livina 10000km ma…
    Toklang Cik on Sunnah Nabi Amalan Sehari…
  • %d bloggers like this: