jump to navigation

Fabricated evidence against Anwar about to be unveiled .. July 22, 2008

Posted by nikmj in malaysia today, news.
Tags: ,
trackback

The ‘evidence’ is ready. The semen specimen on Saiful’s underwear has been confirmed as Anwar’s. The only problem is if they allow an independent foreign expert to do an audit on the Chemistry Department’s findings, he or she might confirm that the specimen is ten years old and not dated 26 June 2008 as alleged.

NO HOLDS BARRED

Raja Petra Kamarudin

It was a great party that night. The Chemistry Department was so pleased they had an airtight case against Anwar Ibrahim they decided to celebrate. And the RM25,000 party was financed by a Good Samaritan who was delighted that this time, unlike last time, they have got Anwar by the balls.

RM25,000 is not a lot to spend on a party if it is a party to celebrate the wedding of the Prime Minister. Last year, when Abdullah Ahmad Badawi got married to the Maid from Putrajaya, they spent millions. RM25,000 is also not a lot to spend on a celebration the day Najib Tun Razak finally takes over as Prime Minister in 2010. Rosmah Mansor spends more than that on a handbag. But RM25,000 is certainly a lot to spend on a party to celebrate the ‘success’ of the Chemistry Department in being able to nail Anwar’s balls to the wall.

Read more …

Comments»

1. dark7am - September 1, 2008

salam, selamat berpuasa.
isu saifool ni sumer tau sekadar satu langkah terakhir utk sumbat DSAI kembali kepenjara jika DSAI berjaya merebut kerajaan dari BN. jika ia berlaku pun takda apa nak diherankan.. mereka memiliki hakim-hakim.. cuma Allah swt sahaja mampu menyelamatkan dia. kita doa je.. bukan ada apa yang boleh kita buat..

member wa bgtau si saifool dah sembelih kambing wat batal sumpah ngarut dia tu.. senang kan batal sumpah ntah ikut adat mana ntah.. dia ingat dia pandai mempermainkan Allah swt. bior kan dia ngan kebodohan dia.. sampai masa laknat sampai.. dia ngan najib ikut skali dilaknat.. haha.. tapi dorang tau takut bila TG Nik Aziz doa dorang dilaknat kat permatang pauh ari tu.. hahaha…

2. cakapaje - September 29, 2008

Salam Akhir Ramadhan,

InsyAllah, jika berlaku penganiayaan sekali lagi, seperti yang telah berlaku kepada DSAI dan ramai lagi rakyat yang tidak berdosa, kita kena bangkit dengan niat kerana Allah, dalam satu himpunan yang aman di seluruh negara. Mungkin sarkas sarkas ini tidak mengkaji sejarah bagaimana lumpuhnya gaza di bawah yahudi laknatullah apabila rakyat Palestine bangkit secara aman dan membuat mogok umum – intifada. Jika rakyat Palestine yang berbilang agama dan miskin serba serbi boleh lakukan, mengapa tidak kita?

3. cakapaje - September 29, 2008

ps. maaf, sebelum habis menaip tertekan ‘enter’.

Selamat Menyambut Aidil Fitri yang mulia
Mohon maaf zahir dan batin

4. Zul Kahar - September 9, 2009

JEMPUTAN MAKAN FREE – REZEKI DARI LANGIT

‘Kami tidak mengutus seorang rasulpun melainkan dengan bahasa kaumnya supaya ia dapat memberi penjelasan dengan terang kepada mereka. Maka Allah menyesatkan siapa yang Dia kehendaki, dan memberi petunjuk kepada siapa yang Dia kehendaki. Dan Dia-lah Tuhan Yang Maha Kuasa lagi Maha Bijaksana.’
(AL QURAN – Ibrahim: 4)

‘Dan sekiranya mereka Kami binasakan dengan suatu azab sebelum Al Quran itu diturunkan, tentulah mereka berkata: “Ya Tuhan kami, mengapa tidak Engkau utus seorang Rasul kepada kami, lalu kami mengikuti ayat-ayat Engkau sebelum kami menjadi hina dan rendah”.’ (AL QURAN – Ta Ha: 134)

‘Hai ahli kitab, sesungguhnya telah datang kepada kamu rasul Kami, menjelaskan syariat Kami kepadamu ketika terputus pengiriman rasul-rasul, agar kamu tidak mengatakan: “tidak datang kepada kami baik seorang pembawa berita gembira, maupun seorang pemberi peringatan”. Sesungguhnya telah datang kepadamu pembawa berita gembira dan pemberi peringatan. Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu’ (AL QURAN – Al Maidah: 19)

Kepada yang faham dengan jelas Al Quran dalam bahasa Melayu di atas maka anda secara automatiknya telah tersabit dengan rasul yang diutuskan Allah kepada anda kaum Melayu iaitu rasul Melayu, samada suka atau terpaksa, di;

http://messengerofgodtoday.blogspot.com

If;

Suka – Nikmat
Terpaksa – Azab

You make and decide your own order

Al Quran adalah rezeki dari langit yang diturunkan Tuhan. Maka kami hanya menyediakan hidangan rezeki yang diturunkan kepada kami in ‘Local Malaysian Style’, free of charge (FOC).

Hidangan yang kami sediakan adalah fresh sepanjang masa, segar, baru dan bukan bangkai, darah mahupun babi dan juga bukan yang disembelih selain nama Allah, serta di jamin halal di sisi Tuhan.

Blog kami adalah terbuka dan sentiasa terbuka (24hrs) bagi mereka yang fakir, yang miskin, yang kelaparan dan yang dalam perjalanan untuk mendapatkan makanan di dalamnya yang boleh dimakan bersama-sama, yang tak habis-habis dan yang mengenyangkan yang boleh membawa kepada kepuasan hati.

nikmj - September 9, 2009

Apa yang pasti anda telah sesat dan sekarang cuba menyesatkan kaum Adam yang muslim terutamanya orang Melayu. Diharap agar anda segera bertaubat dan jangan menyalahgunakan al-quran sesuka hati mengikut andaian sendiri. Pintu taubat sentiasa terbuka kepada mereka yang mendapat hidayahNya. Bagi setiap Muslim, Rasul dari kaumnya sendiri hanya betul sebelum kelahiran Nabi Muhammad saw sahaja. Kerana Nabi Muhammad saw adalah yang terakhir, maka sesiapa yang mengaku dirinya Rasul Allah maka secara automatiknya adalah Rasul PALSU dan SESAT.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Comments

    fruit machines for s… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    Wallace on LIVE : Inkues kematian Teoh Be…
    SEO on Isu Manohara – Dokumen b…
    semut on Altantuya, C4, puaka, pembunuh…
    ibn wahab on Dr Asri dan fahaman Wahab…
    cincau on How TNB legally cheat Malaysia…
    first world genting… on RPK bongkar Surat Misteri SPRM…
    mengukir waktu on Ramalan nasib menerusi Tarikh…
    Oswaldo Beumer on What you should know about H1N…
    ahmed on Rahsia Surah Al-Kautsar
    what women want in m… on Isu Royalti Minyak Kelantan…
    fazal hatta on Balasan dunia kepada ‘ko…
    chatroulette on Kugan death widens the Gaps be…
    Pritapal Singh on Nissan Grand Livina 10000km ma…
    Toklang Cik on Sunnah Nabi Amalan Sehari…
  • %d bloggers like this: